Τρίτη 16 Απριλίου 2013

CODE NAME: COCAINA 26/5/2013

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αεροσφαιριστών και το Airsoft Club διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Παιχνίδι Airsoft.

Αναμένουμε συμμετοχή ΡΕΚΟΡ παικτων από όλη την Ελλάδα να παραβρεθούν στο μεγαλύτερο Airsoft EVENT που διεξήχθη ποτέ στην χώρα μας.
Εκπλήξεις που δεν έχετε ξαναζήσει στον κόσμο του Airsoft και Δώρα που δεν φαντάζεστε θα κληρωθούν στους τυχερούς!!

Συνδιοργάνωση από τους I-4, Pilgrims, S.W.A.T και T.A.S.

Σενάριο εμπνευσμένο από τον Crypto (Pilgrims)

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!!




"Έτος 2013 – Κολομβία

Η μάστιγα της κοκαΐνης ολοένα και μεγαλώνει. Η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο με θύματα τους φτωχούς πολίτες της Κολομβίας και όχι μόνο. Οι αντιμαχόμενες πλευρές αποτελούνται από 3 κύριες παρατάξεις: το κίνημα των FARC-EP (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας – Λαϊκός Στρατός), το πανίσχυρο καρτέλ των Medellin και την D.E.A. - Δύναμη Κρούσης και Δίωξης Ναρκωτικών Η.Π.Α.

Οι FARC, μια αρκετά ισχυρή και οργανωμένη παραστρατιωτική οργάνωση, έχει σκοπό την απόλυτη κυριαρχία του εμπορίου της κοκαΐνης και για να το πετύχει αυτό, εκτελεί απαγωγές κερδοσκοπίας για χρηματοδότηση και σκοτώνουν όποιους σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Οι Medellin, ένα ισχυρό καρτέλ, θέλει τον έλεγχο όλης της παραγωγικής έκτασης. Επειδή λοιπόν βρίσκονται σε αυτό το σκληρό πολιτικό-οικονομικό παιχνίδι πολλές δεκαετίες, έχουν την εμπειρία και τα μέσα να γίνουν κυρίαρχοι και δεν θα υποχωρήσουν.

Ο κολομβιανός στρατός, μην μπορώντας να ανταπεξέλθει, ζήτησε την βοήθεια των Αμερικανών. Αμέσως στέλνουν μια ειδική ομάδα κρούσης της D.E.A. (Drug Enforcement Agency) που αποτελείται από δυνάμεις ταχείας επέμβασης υπό στρατιωτική δικαιοδοσία, για να σταματήσει το εμπόριο, τις απαγωγές, τους σκοτωμούς και να επαναφέρουν ισορροπία στην ευρύτερη περιοχή."

Περισσότερες πληροφίες ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: