Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Real Sword Type 56-2


H Real Sword, γνωστή για την υψηλή ποιότητα κατασκευής της σειράς ΑΚ, βγάζει 2 εκδόσεις του κινέζικου Type 56-2. Βασισμένο στο ΑΚ47-ΑΚΜ, αυτό που το κάνει και ξεχωρίζει είναι το αναδιπλούμενο κοντάκι του, που διπλώνει από τα δεξιά. Επίσης έχει χαρακτηριστική χειρολαβή, μπροστά κλειστό σκοπευτικό και δεν έχει την πλαϊνή ράγα για προσθήκη οπτικών. Όπως και τα σοβιετικά/ρώσσικα ΑΚ, έτσι και τα κινέζικα έχουν παραχθεί σε τεράστιους αριθμούς. Ειδικά η έκδοση ΙΙ είναι μόνο για εξαγωγή και δεν χρησιμοποιείται στην Κίνα.


Η έκδοση της αεροσφαίρισης είναι ηλεκτρική, με gearbox Version 3. Το μεταλλικό σώμα είναι φτιαγμένο από ατσάλι, ενώ και οι 2 εκδόσεις έχουν τα μέρη τους από πλαστικό. Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό αν κάποιος θέλει να πάρει την "ξύλινη" έκδοση, αν και στο αληθινό Type 56-2 η χειρολαβή και η ενίσχυση στο κοντάκι είναι φτιαγμένα από καφέ βακελίτη.


Το αεροβόλο παίρνει μπαταρίες στικ 8.4V-9.6V και λειτουργεί όπως όλα τα ΑΚ. Έρχεται με μεταλλικό γεμιστήρα-κουδουνίστρα 500bbs και ρίχνει στα 127mps/417fps.

To Type 52-2 μπορεί να πάρει όλα τα αξεσουάρ των ΑΚ.


Wikipedia
Real Sword page

Red Wood Version (EHobbyAsia)
Russian Tactical Version (EHobbyAsia)

Επίσης αν μπορείτε να με βοηθήσετε κοιτάξτε και ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: