Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Echo1 και Socom Gear.

Μερικά νέα αεροβόλα για το 2012:

Kel Tec PMR-30

Η Socom Gear θα βγάλει το PMR-30 από την Kel Tec. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι γνωστή στις ΗΠΑ για την ποιότητα των όπλων της και το συγκεκριμένο πιστόλι είναι σχεδιασμένο για το διαμέτρημα .22WMR. Προφανώς η έκδοση της Socom Gear θα ρίχνει bbs των 6mm. O γεμιστήρας θα έχει χωρητικότητα 15bbs, σε αντίθεση με τον αληθινό των 30 σφαιρών. Το πιστόλι θα παίρνει αμπούλες CO2.

SOCOM Gear PMR-30

Kel-Tec PMR-30



Intratec Tec-9




H Echo1 θα βγάλει ένα νέο AEG βασισμένο στο εικονικό Tec-9 της Intratec, με την ονομασία GAT. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για το αεροβόλο.




Robinson XCR





Ακόμα ένα νέο AEG από την Echo1 θα είναι το Robinson XCR, γνωστό σε κάποιους από τα trials για το νέο όπλο του αμερικανικού στρατού από το 2005. Χαρακτηριστικό του αεροβόλου είναι το gearbox δύο τμημάτων. Θα παίρνει γεμιστήρες STANAG.




Hakkotsu rifle




Ακόμα ένα νέο AEG(;) από την Echo1. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για αυτό το αεροβόλο, πέρα από το περίεργο σχέδιο bullpup. Κατά πάσα πιθανότητα θα παίρνει γεμιστήρες Stanag και θα είναι φτιαγμένο σε συνεργασία με την εταιρία αεροσφαίρισης Hakkotsu.




PKM






Αυτό μάλιστα! Ένα αεροβόλο που πολλοί παίκτες περίμεναν εδώ και χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Το νέο LMG από την Echo1 είναι βασισμένο στο πασίγνωστο PKM. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το αεροβόλο, αλλά σίγουα θα είναι θηριώδες. Το αληθινό ζυγίζει 7.5-9kgr και έχει μήκος 1,12m.




Kel-Tec KSG



Φήμες θέλουν ότι θα βγει και για airsoft η νέα καραμπίνα KSG από την Kel-Tec. Ας ελπίσουμε και σε έκδοση airsoft για το RFB.

Kel-Tec KSG (επάνω) και RFB (κάτω). Προς το παρόν αληθινά όπλα.