Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νέο μαγαζί αεροσφαίρισης "AIRSOFT4ALL".




Το airsoft4all.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό μαγαζί με έδρα τη Σητεία. Το μαγαζί το έχουν παίκτες αεροσφαίρισης και σκοπός τους είναι να προσφέρουν προϊόντα σε χαμηλές τιμές χωρίς να μειώσουν  την ποιότητα.

Εκτός από την πώληση προσφέρουν επίσης υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης για αεροβόλα σε λογικές τιμές. Στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων διαθέτουν και μετατροπή του gearbox ώστε ο παίκτης να αλλάζει πιο εύκολα και γρήγορα ελατήριο, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξει.

Με τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον υπεύθυνο περιμένουν μέχρι τέλος Ιουλίου να εμπλουτίσουν το μαγαζί με ακόμα περισσότερα αεροβόλα, αξεσουάρ αναβάθμισης και εξοπλισμό ένδυσης. Μπορούν επίσης να φέρουν και μεμονωμένα αξεσουάρ (πχ το μεταλλικό σώμα P226 Elite για Tokyo Marui) ή αεροβόλα.

Προς το παρόν δέχονται πληρωμές μόνο μέσω τραπέζης και με αντικαταβολή. Τις επόμενες εβδομάδες θα λειτουργήσει και η ηλεκτρονική πληρωμή μέσω Paypal.

Το μαγαζί λειτουργεί μόνο μέσω διαδικτύου και μπορείτε να τους στείλετε ένα email ή να πάρετε τηλέφωνο τον υπέυθυνο (Μανώλης) στο 6951811444 για περισσότερες πληροφορίες.

Παιδιά σας εύχομαι καλές δουλειές και καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: