Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ASG CZ Scorpion Evo3 A1

Το Scorpion Evo 3 είναι το νεότερο smg από την πασίγνωστη τσέχικη CZ. Σχεδιάστηκε το 2002 στη Σλοβακία με το όνομα Laugo smg/pdw και αργότερα το σχέδιο πουλήθηκε στη CZ, η οποία και το έβγαλε στην παραγωγή το 2009. To αληθινό όπλο παίρνει σφαίρες 9x19mm και ρίχνει σε ημιαυτόματη βολή, 3 βολές και αυτόματο.

Το πρωτότυπο Laugo smg από το 2002.

Η ASG είναι μια εταιρία με βάση τη Δανία και αρκετά γνωστή στον κοσμό της αεροσφαίρισης. Έχει το ομολογκασιόν για τα προϊόντα της CZ και φέτος παρουσίασε την έκδοση του Scorpion evo 3 σε AEG. Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στο ShotShow 2012 είχε όλες τις λειτουργίες του αληθινού. Το σύστημα είναι ηλεκτρονικό με mosfet και τις επιλογές βολής του αληθινού. Επίσης έχει σύστημα οπλισμού όπως το αληθινό και πρέπει να οπλιστεί όπως το αληθινό. Τέλος, όταν ο γεμιστήρας αδειάσει το αεροβόλο δεν ρίχνει. Ο παίκτης πρέπει να βάλει νέο γεμιστήρα και να οπλίσει, όπως θα έκανε με ένα αληθινό όπλο.


Το συγκεκριμένο AEG έχει ελατήριο που ρίχνει στα 500fps(!) αλλά έχει εύκολο μηχανισμό για την αλλαγή ελατηρίων. Το καλό με το παραπάνω είναι ότι το gearbox έρχεται ήδη αναβαθμισμένο για να αντέχει τις δυνάμεις 500fps, άρα με αλλαγή σε ταχύτητες cqb το aeg θα είναι αρκετά αξιόπιστο.

Ο παίκτης πρέπει να γυρίσει τον οδηγό του ελατηρίου 90º για να αλλάξει ελατήρια.

Τα χαρακτηριστικά του αεροβόλου.

Η ASG υπολογίζει την τιμή του στα 350-400$ και να βγει στην αγορά στα τέλη του 2012.



Πηγή

Ιστορία του αληθινού όπλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: